Szefowa kuchni poleca

  • Botwinka z ziemniakami 41 zł
  • Zupa kurkowa 36 zł
  • Placki ziemniaczne z kurkami w śmietanie, pomidorami i koperkiem 58 zł
  • Kluski kładzione z kurkami na maśle z cebulką i koperkiem 59 zł
  • Pierogi z jagodami 62 zł

Przystawki

  • Placki ziemniaczane z łososiem, kawiorem i kwaśną śmietaną - 55 zł

Zupy

  • Domowa pomidorowa - 33 zł
  • Chłodnik- 36 zł

Sałaty

  • Genova dla zielonych - sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidorki cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret - 45 zł
  • Krakowiacy i Górale - sałata rzymska, pomidory, gotowane ziemniaki, rzodkiewka, fasolka szparagowa i jajka oraz świeży i kiszony ogórek - duża misa z grzankami i oscypkiem - 51 zł
  • Sałata Cezar - z sałatą rzymską, kurczakiem zagrodowym/ lub z krewetkami, chrupiącym boczkiem, pomidorkami cherry, kaparami, podawana z sosem anchois - 53/58 zł

A potem




  • Cielęcina duszona podawna z kopytkami i mizerią - 74 zł
  • Gołąbki z mięsem cielęcym i ryżem w sosie pomidorowym podawane z młodymi ziemniakami - 65 zł
  • Schabowy z ziemniakami i młodą kapustą- 75 zł

A na słodko...

...wybór ciast dostępny w witrynie



UWAGA:

Do każdego stolika powyżej 100 zł doliczamy 10% serwisu.