Szef Kuchni poleca...

menu wynosowe
  • Pomidorowa domowa podawana z makaronem - 60 zł (litr), 23 zł (porcja)
  • Bulion z lanymi kluskami i parmezanem - 60 zł (litr), 23 zł (porcja)
  • Zupa dnia - 20 zł (porcja)
  • Botwina - 60 zł (litr)
  • Sałata Gevona dla zielonych (sałata rzymska, rukola, szpinak, pomidory cherry, pomidory suszone, pestki słonecznika, parmezan, sos winegret) - 39 zł
  • Sałata Cezar (salata rzymska, grillowana piers kurczaka lub krewetki, grzanki, pomidory cherry, parmezan, sos anchois) - 44 zł
  • Pierogi z cielęciną, cebulą i masłem - 48 zł
  • Cielęcina duszona podana z kopytkami i mizerią - 59 zł
  • Sznycel cielęcy podawany z puree ziemniaczanym oraz surówką z pora - 59 zł
  • Kotlet mielony cielęcy podawany z ziemniakami i burakami - 48 zł
  • Gołąbki z mięsem cielęcym i ryżem, podawane z ziemniakami i sosem pomidorowym - 48 zł
  • Sandacz smażony z opiekanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty - 42 zł
  • Kopytka - 20 zł  

  • Kotlet schabowy z kością podawany z młodą kapustą zasmażaną i młodymi ziemniakami - 49 zł